top of page
part-of-studio-interior-with-desk-by-window-and-va-2023-11-27-05-36-56-utc.jpg

Welkom bij Creasowl: Unieke Handgemaakte Producten met een Verhaal

 

 

Welkom bij Creasowl, waar onze passie voor creativiteit en vakmanschap tot leven komt. Na het afronden van onze opleiding in mediavormgeving, begonnen wij Creasowl vanuit een verlangen om iets unieks en persoonlijks te creëren, weg van de massaproductie en de standaard ontwerpen.

Bij Creasowl geloven we dat handgemaakte producten een speciale plek in je leven verdienen. Elk item in onze collectie is met liefde en zorg gemaakt, met oog voor detail en kwaliteit. Onze producten zijn niet alleen mooi om te zien, maar vertellen ook een verhaal. Ze zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders en unieks.

Eerlijk & Transparant

Wat ons onderscheidt? Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. We geloven in een directe band tussen maker en klant. Dit betekent dat je bij Creasowl geen verborgen kosten of hoge marges zult vinden. 

Kies je voor Creasowl, dan kies je voor unieke handgemaakte artikelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een vleugje creativiteit en originaliteit aan je leven toevoegen. Van kleurrijke drinkbekers en sfeervolle onderzetters tot vrolijke raamstickers en stijlvolle tumblers, elk item is ontworpen om je dagelijks leven een beetje mooier te maken.

Koester het Unieke

Bij Creasowl koesteren we de waarde van handgemaakte producten. We geloven dat creativiteit en originaliteit nog steeds een plek hebben in deze wereld van massaproductie. Ontdek ons assortiment en vind dat ene speciale item dat perfect bij jou past. 

Kom ons ontmoeten op een markt!

 

 

Hoewel we geen stenen winkel hebben, kun je Creasowl op diverse markten vinden. Je kunt er onze handgemaakte producten in het echt bewonderen en kopen. Hier is waar je ons binnenkort kunt vinden:

 

​​

  • Zondig va Voelender, 23 Juni in Voerendaal (NL) 

  • Üllemarkt Vaals (NL), 7 Juli

  • Toeristenmarkt Valkenburg (NL), 21 Juli

  • Toeristenmarkt Valkenburg (NL), 4 Augustus

  • Dorpsfeesten Waubach (NL), 25 Augustus

  • Parelmarkt Brunssum (NL), 31 Augustus

  • Jaarmarkt Meerssen (NL), 1 September

  • Braderie Stein (NL), 21 September

 

Hopelijk tot snel! 

bottom of page