top of page
close-up-of-female-teenage-artist-sitting-at-easel-2023-11-27-05-32-17-utc.jpg

Op maat gemaakte tekeningen

Creasowl maakt ook op maat gemaakte tekeningen, waar elke lijn een herinnering omarmt en elke schets een verhaal vertelt. Bij ons draait alles om het creëren van unieke kunstwerken die niet alleen een cadeau zijn, maar ook een blijvende herinnering aan bijzondere momenten.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Meer informatie over het product


 
Bij het bestellen van een op maat gemaakte tekening bij ons, begint het hele proces met het sturen van een scherpe foto van het gewenste onderwerp naar ons toegewijde e-mailadres: info@creasowl.com. Het is cruciaal dat de afbeelding duidelijk is, omdat dit helpt om elk detail vast te leggen en een waardevolle herinnering te creëren die voor altijd gekoesterd kan worden.
 
Onze getalenteerde kunstenaar gaat vervolgens aan de slag met het transformeren van deze foto tot een uniek kunstwerk dat perfect past bij jouw visie en stijl. We bieden zowel A4- als A3-formaat tekeningen aan, zodat je de perfecte afmeting kunt kiezen die past bij de ruimte waarin je het wilt plaatsen, of de gelegenheid waarvoor het bedoeld is.
 
Voor een idee van de kosten is hier een voorbeeld van een prijsopgave:
 
- A4-formaat tekening: €160
- A3-formaat tekening: €225
 
Het is echter belangrijk om te onthouden dat de uiteindelijke prijs kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van het onderwerp, het aantal personen/huisdieren en eventuele extra details die je wilt toevoegen. Voor een nauwkeurige offerte, voel je vrij om contact met ons op te nemen via: info@creasowl.com.
 
Laat ons je helpen om de perfecte op maat gemaakte tekening te creëren dat niet alleen een prachtig cadeau is, maar ook een blijvende herinnering aan dierbare momenten die voor altijd gekoesterd zullen worden.

Let op! Wij vragen altijd een aanbetaling van 50% voor het maken van een portret.

Dog.jpg
bottom of page